måndag 17 september 2007

Avsnitt 711

av Blog om min dotter.

Är hemma med henne idag, hon har feber och sover bredvid mig i soffan just nu.

Det senaste att förtälja om henne är att hon är mycket förtjust i Zlatan. Igår tittade vi på Inter mot Catania och hon tjtade en hel halvlek om Tatan (som hon kallar honom) och sen när han fick komma in i matchen blev hon lycklig som få och sa Däääär är Tatan mamma, typ hundra gånger. Jag tror att jag kanske älskar henne ännu lite mer nu, efter detta.

Idag fick Maja brev av Skatteverket. Hon hade ett överskott på sitt skattekonto. 8 kr. Tack Skatteverket, jag ska genast berätta detta för henne och säga att hon ska få köpa sig nåt fint för dessa 8 kr. Fast alla belopp som understiger 100 kr utbetalas inte. Synd ju. Två och ett halvt år gammal och redan dimper det ned skattebrev i posten till henne. Hon måste ha det från sin far!

Det kommer bli nåt stort av henne. Jag lovar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Maja kommer gå långt! Om hon redan vid 2 års ålder upptäckt FOTBOLL så har jag inga betänkligheter gällande detta. Att hon sedan gillar italienska ligan gör ju inte saken bättre. Lova att inte låta henne titta på skit som GAIS och Örebro så att hon tappar sugen för den RIKTIGA, ÄKTA, SANNA fotbollen som finns på kontinenten!

Men hur Milan kunde spela 1-1 mot Catania kan jag inte förstå det var fan patetiskt dåligt.

PUSS

Anonym sa...

jag skrev fel. Jag menade att faktuem att hon gillar italienska ligan är VÄRLDSKLASS!

GO Maja!