fredag 7 november 2008

Slentrian...

Vädret är grått. Det är november. Varje dag är den andra lik. Slentrian kallas det visst. Ska man bara acceptera det? Är det så livet ser ut?

Varje dag efter jobbet så hämtar jag Maja på dagis. Varje dag vill hon ha en rostemacka och titta på Bollibompa. Varje dag är det stökigt hemma. Posthögar och tidningar som ligger utspridda. En diskmaskin skall tömas, en ny skall fyllas på. Kläder överallt som måste sorteras. Damm på golvet, sopa, dammsuga. Fixa mat. Byta nedkissade lakan. Plocka undan alla pärlor, kritor, tuschpennor som varje dag sprids över lägenheten. Listan är lång på saker man måste göra och man gör dem. Man bara gör det. Lägg därtill att jag har städmani och måste städa undan allt VARJE dag. Ibland känns det som att jag håller på att bli galen.

Jag behöver lite glamour i mitt liv. Jag behöver det för att klara av en veckas vardag igen. Ge mig lite glamour. Snälla.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Förstår så väl vad du menar, jag plockar ständigt efter min lilla nusseboll. Man jobbar, hämtar på dagis, tittar på Puh... lagar mat, sover för lite osv... Mera glamour till alla hårt arbetande småbarnsmammor. Vi borde ha tjejkväll, med en massa skumpa, god mat, skitsnack, snygga kläder osv.Pussar.

Anonym sa...

Glamour.... tv4+ runt sex snåret. Det är Glamour så det räcker och blir över, eller? / S