onsdag 17 september 2008

Ett annat säkert tecken

på att hösten har infunnit sig är när jag, S och K återupptar våra kvällar på Mosaik. Vin i lagom mängder, skitsnack i överflöd och allmänt avslappnande och befriande. FAB är ett ofta återkommande adjektiv för att beskriva dessa aftnar, och jag är böjd att använda det även denna gång.

Kvällens bästa är utan tvekan när vi kommer in på det kära ämnet läppglans och vilket märke som är det bästa (ja ni hör att det är rätt så världsliga ting som avhandlas!) och K tar upp en liten necessär med allsköns olika sorter som vi alla måste testa, lukta och bedöma. Gissningsvis var det tio olika sorter och märken och efter att vi hade testat alla så kom det sig att vi råkade reflektera runt det faktum att K går runt med läppglans för sammanlagt säkert mer än 2000 kr i sin väska.
Galet? Ja! Underbart? Absofuckinglutely!

6 kommentarer:

Fre sa...

sick!

Anonym sa...

Lovely! /Tutti

Jenny sa...

Låter fantastiskt...Puss.

Anonym sa...

Tack Jenny! /Tutti aka Katarina

Anonym sa...

Ok, kan villigt erkänna att min läppglans necessär lyser med sin frånvaro. Köpte mitt senaste Rimmel läppglans på Pelles (lågprisaffär) i Limhamn förra hösten! Men tjejaftnar på Mosaik låter väldigt trevligt, fast inte ens där kan jag bidra med nått vindrickande....fast efter nyår då kan jag (förhoppningsvis!)/C

Anonym sa...

Lipgloss 4-ever! sussipuss