fredag 6 mars 2009

Att göra gemensam sak

Igår fick jag ett brev från en fritidsanläggning av nåt slag som på nåt vänsters vis vet att jag har ett barn som är fyra. De skickade massa inbjudningar och förslag på diverse olika fritidsaktiviteter som man kan anmäla sitt barn till. Tex tennis-kurs och sådana saker. Det är kanske så att när de fyllt fyra så börjar man med sånt? Jag vet inte.

Hur som helst. I samma brev låg det med reklam från företaget Familjens Jurist som erbjöd rabatt på bla familjerådgivning. På framsidan av reklamlappen står det: Ska ni skiljas?

Vad kallar man det? Joint venture! Hade varit intressant att få veta hur många som anmäler sitt barn till tennis-kursen och samtidigt passar på att skilja sig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns inte som ett etiskt korrekt utskick. Vad är följfrågan? Ska du dö?

Det damp ner ett utskick om att vi kunde få fri service på rullatorn. Men så bor vi på Ribersborg fjärran från uteliv och otrohet omgivna av osmorda hjul och små hundar.

/Babbo Batte

Jenny sa...

De kanske tänker så här... barnet börjar på tennisskola, mamman vänstrar med tennistränaren, pappan med bollkallen och vips skiljsmässa... eller jag vet inte...
Ha en jättebra helg med din fina familj. Kramar