tisdag 17 juli 2007

Sidospår

Det är det enda ord som kan sammanfatta gårdagskvällen med Susanna och Katarina! Vi tre ihop, 2 flaskor rosè, en flaska rött, för många cigg och span på folk i stan kan bara sluta med att man har en lätt huvudvärk på jobbet idag.

Diskussionerna började gärna i en ände, typ bröllop, men slutade i en helt annan ände; slamp-sommar. Aloe-Vera krämen fick ett vattenbad, hembränt som sårtvätt kändes smart, Sonja Aldéns vara eller icke vara avhandlades, allmänt skvaller om våra gemensamma och mindre gemensamma vänner flödade.

Kl 22.00: Ett sällskap med äldre damer och herrar som turistar i Malmö sätter sig bredvid oss och Susanna antastar en av herrarna, av misstag givitvis, men de trumpna turisterna verkade njuta (herrarna iaf!) av att få lite uppmärksamhet av tre unga tjejer, och vi bidrog nog till att deras kväll var lite roligare. Det var nog annars det närmsta vi kom kroppslig kontakt med någon, och jag bet ingen i rumpan denna gång, ett fall framåt med andra ord.

Kl 23.30: Servitören frågar om han ska sätta igång gasvärmaren, eftersom jag redan krupit in under en filt i brist på jacka, visst sa vi, och betällde i samma ögonblick tre glas vin, killen säger tyvärr vi har slut på gasen, givetvis refererade han till värmaren, och jag säger högt som fan: Va, har ni slut på GLASEN?! Och Susanna svarar snabbt "äh det gör inget vi kan dricka ur flaskan". Killen tittade lite osäkert på oss, och såg ut som han tyckte vi var fnittriga fjortisar. Detta var igårkväll så roligt att jag nästan trillade av stolen av skratt.

Vid 00.30 blev vi UTKASTADE från La Grappa, som hade den dåliga smaken att stänga, men jag är nog lite tacksam, annars hade vi väl suttit där ännu, sjungandes på "Under my Umbrella, ella, ella..."

Betyg: 5 barstolar av 5 möjliga. Njutbar afton med FAB sällskap.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså, det är du som biter folk i arslet!

Lisa sa...

I just can't help my self! Särskilt om baken är så juicy and nice som din, Frank! :P

Anonym sa...

Bite me!

Anonym sa...

Heavy head heute!/ Cara Mia